sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Pannacotta mustikkamelballa

Pannacotta on helppoudessaan kiva jälkkäri. On vielä kaikenlisäksi nopea tehdäkin... tai siis itse tekeminen ei vie kauaa mutta pannacotan tekeytyminen ottaakin sitten monta tuntia.


Pannacotta (noin neljälle)
  • 5 dl kermamaitoa
  • 1 dl hyytelösokeria
  • vaniljatangon puolikas
  • vaniljasokeria maun mukaan
Sekoita keskenään kattilassa kermamaito, hyytelösokeri ja vaniljatanko. Keitä noin minuutin verran. Kaada tarjoiluastioihin suoraan ja laita jääkaappiin hyytymään.

Mustikkamelbaa varten soseuta mustikoita sauvasekoittimella. Lisää maun mukaan tomusokeria ja tarvittaessa ruokalusikallinen vettä. Kaada melba hyytyneen pannacotan päälle ja nosta tarjolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti