lauantai 16. maaliskuuta 2013

Täytetyt lohipalat


Joskus käy niin, että ruokaa tehdessä unohtuu ottaa kuvat siitä ruoantekovaiheesta ja valmista annosta kyllä muistaa kuvata. No, tässä kävi toisin. Huolella nappailin kuvia tekovaiheesta mutta unohtui sitten ottaa kuva kun annos oli valmiina. Nälkä varmaan voitti!



Täytetyt lohipalat
  • Lohta
  • Koskenlaskijajuustoa (perinteinen)
  • Pakastepinaattia
  • Suola & Pippuri

Leikkaa lohi annospaloiksi ja vedä keskellä viilto lähes nahkaan saakka. Sekoita keskenään sulatettu pinaatti ja koskenlaskijajuusto. Mausta lohipalat suolalla ja pippurilla ja täytä viilto tuorejuustopinaattiseoksella. Ruoka uuniin reiluun 200 asteeseen. 

Niin hätäsesti tuli tehtyä nämä, että unohdin kirjata ylös paljonko vaativat kypsennysaikaa. Yritetään toisella kertaa paremmin :)




1 kommentti: