perjantai 3. toukokuuta 2013

Grillikauden avaus

Grillikausi avattiin epävirallisen virallisesti vappuaattona. Omaa grilliä ei kerrostalokaksiossa ole, joten suunnattiin vanhempien luokse grillailemaan ja viettämään vappuaattoa.

Broilerin rintafileitä marinoituna
  • Broilerin rintafile
  • Oliiviöljy
  • Kuivattu tomaatti
  • Suola
  • Pippuri
  • Valkosipulirouhe
  • Tuore timjami
Sekoita marinadi ja laita broilerit marinoitumaan. Paremman lopputuloksen saat kun marinoit yön yli, mutta muutaman tunnin marinointiajallakin saa jo ihan makoisan lopputuloksen.






Gillattu broileri maistuu couscoussalaatin kera. Couscoussalaattiinhan voi periaattessa laittaa oman mielen mukaan makuja. Tässä yksi esimerkki.

  • Couscous
  • Rucola
  • Herneitä
  • Suippopaprikaa
  • Aurinkokuivattutomaatti
Salaatti ei sinällään välttämättä tarvitse kastiketta, sillä aurinkokuivattujen tomaattien öljyä voi myös käyttää antamaan makua. 




Ahmatti unohti taas ottaa valmiista annoksesta kuvan... mutta kyllä näillä ehkä jonkinlaisen käsityksen saa mitä sitä vappuna kokkailtiin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti