torstai 14. helmikuuta 2013

Valkosipulietanat

Vietettiin talvinen viikonloppu Heinolassa mökkeillen ja siellä valmistui alkuruoaksi herkulliset valkosipulietanat. Kunniaa näistä en kylläkään voi itselleni ottaa, vaan Siskon idea tämä alkupala oli.

Helppoa ja nopeaa, mutta erityisen maukasta! Tuntuu tiivistyvän oma ruokafilosofiani juuri tuohon lauseeseen.

Nälkä tulee kun katselee näitä kuvia...

Valkosipulietanat (4:lle)

  • 1 purkki säilyke etanoita
  • Voita
  • Valkosipulia
  • Persiljaa
 Sulata voi mikrossa. Paloittele valkosipuli, hienonna persilja ja sekoita voin joukkoon. Lisää valutetut ja huuhdellut etanat ja koko komeus uuniin. 200 astetta ja noin 15 minuuttia.

Meillä ei ollut erillistä etana pannua vaan hoitu ihan hienosti myös tuollaisessa pienessä vuoassa.

Etanat juuri uunista tulleina

Paahda paahtoleipää ja nostele etanat leivän päälle! Ja eikun nauttimaan! :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti