maanantai 25. helmikuuta 2013

Jauhelihakastike höyrytetyillä vihanneksilla

Perus nopeaa arkiruokaa kun ei ajatus ruoanlaiton suhteen kulje.

Kastike:
  • 400 g jauhelihaa
  • 2 sipulia
  • valkosipulia maun mukaan
  • 1 Creme Bonjour  valkosipuli&yrtti
  • Mausteet (suola, pippuri)
Paista jauheliha pannulla, lisää paistumaan sipulit ja  pieneksi pilkotut valkosipulit. Loppuvaiheessa lisää creme bonjour ja anna maustua hetki liedellä. En enää itse pitänyt isoa lämpöä pannun alla.

Höyrytetyt kasvikset
  •  Porkkanaa
  • Lanttua
Teräskattilaan vettä kiehumaan ja pilko sillä välin kasvikset haluttuun kokoon. En omista itse höyrytyskattilaa niin käyttökelpoinen idea on laittaa kasvikset siivilään ja nostaa siivilä kattilaan. Sattuu kattila olemaan juuri siivilän kokoinen niin ajaa hyvin höyrytyskattilan asian. Kansi päälle ja anna höyrystyä.

Nosta ruoka valmiina tarjoilulautaselle esille ja eikun syömään :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti